Ràdio Delta 107.6 FMEl recapte (04/12/2018)

 

Avui dimarts 4 de desembre…
ens despertem després de la mort de l’expresident del Barça, Josep Lluis Nuñez, avui en parlarem amb la Penya Barcelonista la Cava Galacho

_cada cop s’apropa més aquest pont de la Puríssima però sembla que hi haurà un sector que no estarà gens afavorit per aquests quatre dies de festa. El sector de l’hoteleria ha registrat la xifra més baixa en els darrers deu anys amb tan sols un 20% de reserves. En tot cas, però, cal parlar també d’aquelles empreses a les que segurament els anirà molt bé la campanya de Nadal… perquè hi ha empresaris que enguany han decidit fer els lots de Nadal als seus treballadors amb productes de territori, amb productes de les Terres de l’Ebre.

I per cert, una xifra que ens acaba d’arribar aquest matí. 7825 quilos són els que ha recollit Càritas de Deltebre amb el Gran Recapte. Ens fan arribar un missatge d’agraïment a totes les persones que han passat per donar algun aliment i també les persones que han col·laborat i han fet de voluntaries per tirar endavant aquesta cita solidària del desembre.