19 de Juny de 2019
11:08

Les obres del Complex Esportiu de Deltebre avancen a bon ritme

2019-03-08T20:11:54+02:0014 de Desembre de 2018|Esports|

Les obres per a la reobertura del complex esportiu de Deltebre avancen a bon ritme i han permès incorporar novetats a les instal·lacions, Que suposaran una important millora respecte a les que hi havia abans que tanquessen l’any 2014. Segons ha avançat el regidor de promoció esportiva, Robert Bertomeu, el nou complex obrirà al primer trimestre de 2019.

De moment encara no hi ha una data determinada per a la reobertura del complex esportiu, això sí el regidor ha assegurat que s’està complint el calendari d’obres previst. Actualment, s’ha canviat tot el parquet del pavelló, que tenia molts de problemes a causa de la humitat.

L’Ajuntament de Deltebre assumirà la gestió del pavelló de manera directa i amb personal propi. Ara s’està estudiant els diferents preus i abonaments que s’oferiran al públic.

 

 

X