Ràdio Delta 107.6 FMEl recapte (20/12/2018)

 

Benvinguts i benvingudes gent de Deltebre, un dia més, al Recapte, al magazín matinal de Ràdio Delta. Cada cop més a prop del cap de setmana i també, cada cop, més a prop de Nadal. De fet ho demostra la visita del patge reial Melgabal que ja fa unes hores que ronda pel poble visitant les escoles perquè els xiquets i xiquetes puguin entregar les seves cartes on hi han escrit desitjos…

Desitjos n’hi ha molts i regals també. Nosaltres avui us en volem fer un! Entre totes les persones que, durant el directe, facin un instastoris etiquetant l’instagram de deltacat_ sortejarem dues entrades per anar a la teatralització “L’Esperit de Nadal” que es farà aquest cap de setmana al Museu del Ferrocarril. És fàcil. Obriu el vostre instagram, graveu un vídeo o feu una foto amb l’instastoris, etiqueteu-nos a l’usuari @deltacat_ i publiqueu-lo. Entre tots els que ho feu durant l’hora i mitja de directe, sortejarem aquestes dues entrades.

I atenció perquè estem pendents de demà. El Consell de Ministres aterra a Barcelona i, per això, s’han desplaçat fins allí més d’un miler de policies i un desplegament de seguretat important. Seran Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil els qui vetllaran per la seguretat d’aquesta cita política. Tot i això, els CDR’s han convocat mobilitzacions arreu del païs. A les Terres de l’Ebre estan previstos talls a la N340 a l’altura de Vinaròs i Amposta i també la N420 a l’altura de Gandesa. Caldrà veure, però, com es desenvoluparà la jornada d’avui.

Mentre nosaltres comencem un programa on parlarem del Parc de Nadal, també del torneig solidari d’aquest cap de setmana i farem un recull de premsa històric relacionat amb notícies de Nadal.