19 de Juny de 2019
11:28

L’Ajuntament de Deltebre aposta per un municipi sense barreres arquitectòniques

2019-03-08T17:31:12+02:0020 de Desembre de 2018|Imatge de Poble|

Deltebre adequarà quatre-cents passos de vianants i més de sis mil sis-cents voreres durant el primer trimestre de 2019. Aquesta és la primera fase del pla de xoc que ha presentat el consistori municipal per eliminar les barreres arquitectòniques i suposa una inversió econòmica de 350.000 euros.

L’actuació també preveu la millora de la senyalització amb els treballs de pintura dels passos de zebra. I, la col·locació de panots a set-cents metres quadrats de voreres en trams discontinus. Durant la segona fase del pla de xoc s’acabarà d’adequar els carrers que vertebren l’eix de circulació de Deltebre.

Les diferents obres les realitzaran, majoritàriament, empreses del municipi. L’Ajuntament remetrà la informació de la resta d’actuacions per tal que les empreses locals puguin optar a la seva execució.

 

X