25 de Juny de 2019
20:41

El recapte (27/12/2018)

2019-03-08T12:48:48+02:0028 de Desembre de 2018|El Recapte|

Benvinguts i benvingudes gent de Deltebre, un dia més, al Recapte, al magazín matinal de Ràdio Delta. Bé, això d’un dia més… 27 de desembre, cada cop menys dies per acabar el 2018 i començar un nou any i també avui dia de pair els canelons i tots els àpats de Nadal i Sant Esteve. Dia ple d’energia perquè a més avui a Deltebre comença el Parc de Nadal del que poden gaudir de manera gratuïta tots els petits de la casa.

I just el 24 a la nit el Pare Noel passava per les cases, aquells qui no tenien ximeneia ho tenia més difícil però segur que va acabar passant per tot arreu. Ens podeu fer arribar fotos dels vostres fills o de vosaltres mateixos amb els regals d’aquestes festes perquè ho puguem comentar i compartir amb tots els nostres oients.

I com que tot lo relacionat amb aquestes festes només fa que començar, nosaltres avui entrevistarem a Francisco Castro, regidor d’Acció Comercial per parlar de les previsions dels propers dies i de l’entrega de premis d’aquesta nit del Concurs de decoració Nadalenca.
Tot en un programa que volem començar amb una cançó de Nadal de Joan Dausà

X