Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (02/01/18)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha fet balanç a través de les xarxes socials de les accions dutes a terme al llarg del 2018, entre les quals destaquen l’execució i inauguració del Centre Fluvial del Delta, la posta en marxa de la rotonda del camp de futbol, a l’encreuament entre el carrer estació i la carretera del canal, l’inici de les obres del complex esportiu municipal, l’aprovació inicial i l’exposició pública del nou POUM, l’estrena de Delta.cat i la represa de els emissions de Ràdio Delta o l’adjudicació i entrada en servei del nou contracte d’imatge de poble que inclou la recollida de els escombraries.

El diari britànic The Guardian, un dels més prestigiosos d’Europa, ha inclòs el Delta de l’Ebre com una de les millors destinacions turístiques del 2018.

Catalunya ha tancat l’any 2018 amb un incrment de la sinistralitat viària. S’ha reggistrat 185 morts en 159 accidents, el que representa un increment del 10% respecte les xifres de 2017. A deltebre s’han registrat enguany dos accidents mortals.

El jove de Deltebre Josep Casanova Ferré s’ha proclamat campió de Catalunya de karate en la categoria de menys de 45 quilos.