25 de Juny de 2019
19:56

El recapte (04/01/2019)

2019-03-08T12:48:47+02:004 de Gener de 2019|El Recapte|

Bon dia a tots i a totes. Tots els que, en un un dia com avui, heu elegit Ràdio Delta i el Recapte per estar, un cop més, informats del que passa al territori i teniu ganes de saber també el que passa a Deltebre.

Dia abans que arribin Ses Magestats els Reis d’Orient a Deltebre… l’Ajuntament ja ha rebut el comunicat oficial dels tres reis notificant que arribaran per l’Ebre. Avui en coneixerem tots els detalls. Com serà aquesta cavalcada? Quines novetats portarà? Quins carrers recorrerà? I sobretot… gràcies a qui és possible? Hi ha un gran equip de voluntaris al darrera que fan que l’arribada dels reis sigui encara més màgica gràcies a la seva implicació per confeccionar les carrosses que acompanyen a Ses Magestats un cop arriben al poble… Avui ens espera un programa per saber tot això i molt més, com per exemple quin temps farà, si haurem d’anar molt tapats o no…

I molt important, també coneixerem quines mesures de seguretat s’han d’adoptar per no prendre mal a la rua. Hem de pensar que és un dels aconteixements més grans i més multitudinaris de Deltebre i això requereix un protocol de seguretat on hi seran presents Protecció Civil, Policia Local i Brigada Municipal. Coneixerem els conells per evitar qualsevol incident en un programa on també parlarem amb la guanyadora del cartell que anuncia aquesta cavalcada de demà.

I per això, no ho fem més llarg i entrem en matèria per endinsar-nos a un programa per conèixer totes les novetats! Som-hi, amb la cançó Nit de Reis – de la película Barcelona, Nit d’hivern

X