25 de Juny de 2019
20:00

NotÍcies delta.cat (07/01/19)

2019-03-08T20:11:53+02:007 de Gener de 2019|Notícies Delta.cat|

Una seixantena de xiquets i xiquetes del futbol base del Jesús i Maria van participar divendres en una jornada de tecnificació dirigida pel futbolista de Sant Jaume d’Enveja, Edu Albacar.

El govern català instarà l’espanyol perquè el nou pla de conca de l’Ebre, que s’ha d’actualitzar per al període 2021-2023 incloga ja un pla pilot per fer un bypass de sediments a l’embassament de Riba-Roja i poder alliberar riu avall els sediments atrapats al pantà.

La paperera Saica Pack manté els plans d’ampliar la planta de Dapsa de l’Aldea on actualment hi treballen prop de 400 persones. L’empresa vol portar la planta fins al màxim d’activitat el que implicaria ampliar les naus industrials que ara té a la vora del riu a l’entrada d’Amposta i ampliar la plantilla amb fins a 150 treballadors més.

L’Ajuntament de Deltebre té previst reemprendre en els pròxims dies els treballs per reparar les deficiències de l’obra del centre comercial de la Cava. Abans de Nadal es va asfaltar tot el tram de l’avinguda Goles de l’Ebre i ara, en una segona fase, hi ha previst reparar les llabordes del carrer Sebastià Joan Arbó que es troben en mal estat.

X