19 de Juny de 2019
11:30

NotÍcies delta.cat

2019-03-08T20:11:53+02:009 de Gener de 2019|Notícies Delta.cat|

Des del dimarts 8 de gener estan obertes les votacions dels Premis Deltebre, convocats per l’Ajuntament amb l’objectiu de reconèixer aquelles persones, entitats i empreses que, durant el darrer any, han ajudat a projectar la imatge de Deltebre o han realitzat algun acte o servei rellevant per al conjunt de la ciutadania en els seus respectius àmbits o sectors. En esta segona edició hi ha un total de 35 candidats en dotze categories. Esta serà la segpona edició dels Premis Deltebre, es podrà votar fins al 23 de gener i els premiats es donaran a conèixer en una gala especial que tindrà lloc el pròxim dissabte, 26 de gener, al nou Centre Fluvial del Delta.

L’ex-jugador de futbol professional Edu Albacar i l’actual president del Jesús i Maria, Juan José Gilabert, són els impulsors d’un nou projecte futbolístic a les Terres de l’Ebre, batejat amb el nom de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, un club de futbol base que ja ha estat registrat com a entitat i que començarà a competir la pròxima temporada.

Una tretzena d’associacions i penyes taurines d’Amposta, així com aficionats als bous en general, s’han unit per crear la Federació de Penyes i Aficionats Taurins de la capital del Montsià, amb l’objectiu de defensar la festa dels bous i contrarestar els moviments animalistes i antitaurins que volen acabar amb els correbous.

X