19 de Juny de 2019
10:48

NotÍcies delta.cat (10.01.19)

2019-03-08T12:48:47+02:0010 de Gener de 2019|Notícies Delta.cat|

La CUP Deltebre han donat a conèixer dos dels noms que formaran part de la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig. Es tracta del biòleg Pere Mangrané i la cambrera Tanit Korn de Vierna, dos candidats que s’han donat a conèixer a través de la campanya Desvetllem les claus, en la qual cada dia es dona a conèixer el nom d’un dels membres de la llista en un acte en un lloc diferent del poble.

la regidora d’Enfocament Turístic, Anna Giménez, ha dit en una entrevista al Recapte de Ràdio Delta que els resultats de la campanya turística del passat estiu han estat força positives, tant en pernoctacions com en l’activitat a les oficines de turisme.

Demà divendres al migdia es tancarà el termini de presentació de treballs al Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l’Ebre que convoquen de manera conjunta les regidories de Turisme de Deltebre i de l’Ametlla de Mar.

X