Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (15.01.19)

 

El Delta de l’Ebre i les actuacions a la costa i contra la regressió s’enduen només un petit pessic de 630.000 euros del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat, presentat pel PSOE. El pressupostos destinen a tota la província de Tarragona 212 milions d’euros. Les actuacions a al costa i contra la regressió del Ministeri per a la Transició Ecològica no representen ni l’1% del pressupost i preveu inversions per 230.0000 euros en actuacions per al control de la regressió; 300.0000 euros per a la protecció i recuperació de sistemes litorals i 100.000 euros per per a l’accés i ús públic de la costa. UNa partida de 630.000 euros per a repartir per tota costa de Tarragona.

L’alcalde de Deltebre i membre de la direcció nacional del PdeCat, Lluís Soler, va viatjar ahir a Waterloo on l’executiva del partit va reunir-se amb el president Carles Puigdemont.

La parròquia Sant Miquel va iniciar el passat 2 de gener les obres de la segona fase de millora del saló parroquial que consisteix en la instal•lació i la millora de tot sistema elèctric i el revestiment de tota la sala.

Entre avui i demà estaran tallades a la ciruclació l’avinguda Robert Graupera i el carrer 1 d’otubre a l’alçada de la nova rotonda del forn de l’obra, ja que hi ha previst dur a terme els treballs de senyalització horitzontal i vertical.