Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (18.01.19)

 

La candidatura de Més Deltebre, encapçalada per Joan Alginet, ha fet pública la incorporació al seu projecte polític de Montse Bertomeu Sabaté, infermera de 41 anys. Més Deltebre celebra demà dissabte la jornada ‘Deltebre és capital’ amb quatre taules rodones per abordar els reptes de present i futur de Deltebre i el Delta .

El Partit Demòcrata ha confirmat que es presenterà a les eleccions municipals del 26 de maig amb la fórmula de Junts per Catalunya. El vicepresident del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha confirmat que al menys prop de 40 candidatures seguiran aquesta fòrmula al territori. El PDeCAT de Deltebre encara no ha fet públic quina fórmula seguirà per concórrer a les eleccions.

La Unió Europea ha imposat un aranzel a les importacions d’arròs provinent de Cambodja i Myanmar, al sud-est asiàtic, per protegir els productors d’arròs europeus. La mesura durarà tres anys i entrarà en vigor aquest divendres 18 de gener.

Prèvia esportiva. Al grup 1 e la tercera catalana es disputaran el Flix-La Cava i el Masdenverge-Jesús i Maria. A la quarta Catalana el Deltebre s’enfronta a l’Ebre Escola Esportiva i la Cava B a l’Arnes.