Aquest dissabte 26 de gener, a les 19 hores, i al Centre Fluvial del Delta, es celebrarà l’acte de lliurament de la segona edició dels Premis Deltebre. En total, han estat 1.482 veïns i veïnes de Deltebre, majors de 16 anys, que, mitjançant el seu vot, han decidit els guanyadors de les 12 categories dels Premis Deltebre.
Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquestes dades “són una mostra de la consolidació i de la gran acollida que tenen aquests guardons entre la ciutadania de Deltebre”. De fet, enguany, la participació ha estat superior a la darrera edició ja que s’han efectuat 350 vots més.

A hores d’ara, ja s’estan acabant d’ultimar els preparatius d’una gala que comptarà amb diverses sorpreses. El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadania, Carlos Serra, ha convidat a la ciutadania “a participar en l’acte i a conèixer in situ els guanyadors de la segona edició dels premis”. Pel que fa a la Participació Ciutadania, Serra “s’ha mostrat satisfet per l’acollida d’uns premis que tenen l’objectiu de reconèixer totes aquelles persones, entitats i empreses que ajuden a impulsar la marca de Deltebre a arreu del territori”.

Els resultats es donaran a conèixer en directe a l’esdeveniment del dissabte. Entre els nominats, a les 12 categories (Especial, Delta de l’Ebre, Trajectòria Exterior, Cultura, Esportiu, Enfocament Turístic, Gastronomia, Acció Empresarial, Jove, Acte destacat de l’any, Teixit Associatiu i Acció Cívica) destaquen entitats com la Plataforma en
Defensa de l’Ebre i artistes com Joan Rovira.