6 de juny de 2020
09:41

NotÍcies delta.cat (28.01.19)

2020-06-06T07:30:43+02:0028 de gener de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
NotÍcies delta.cat (28.01.19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (28.01.19)

 

Dissabte van lliurar-se els Premis Deltebre en un acte al Centre Fluvial del Delta, uns guardons que tenen la finalitat de premiar a totes aquelles persones, entitats i/o empreses que han permès impulsar la imatge del municipi. Els guanyadors de les 12 categories es van decidir a través d’un procés de participació ciutadana en el que van votar prop de 1.500 persones.

El fotògraf i instagramer deltebrenc, Jonatan Rius, conegut a les xarxes com Pinapli ha estat el guanyador al Premis intenacionals ATI al millor Instagram de viatges. Pinapli s’ha imposat a altres instagramers de caràcter internacional amb les seues imatges capturades en diversos indrets del planeta.

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre s’ha adherit al comunicat del Síndic de Greuges que demana al Tribunal Suprem l’excarceració dels nou líders independentistes perquè puguin exercir amb garanties el seu dret de defensa durant el judici del procés.

El Jesús i Maria van empatar a 3 amb el líder el Perelló en un partit marcat pel vent que va dificultar el joc.
La Cava va sumar un derrota per 0 a 1 davant la Rapitenca B.
A la quarta catalana, el Deltebre va empatar al camp dels Tivenys (5 – 5) i la Cava B es va endur una severa golejada 5 a 1 davant l’Ebre Escola Esportiva.