6 de juny de 2020
10:42

Esports Delta.cat – 01/02/2019

2020-06-06T05:30:53+02:001 de febrer de 2019|Esports Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Esports Delta.cat - 01/02/2019
Ràdio Delta 107.6 FMEsports Delta.cat - 01/02/2019

 

Una setmana més els avancem la prèvia futbolística d’aquest cap de setmana.
A tercera catalana la Cava jugarà contra un rival directe a la classificació, el Santa Bàrbara. El separa una posició i un punt. Els del Montsià són vuitens amb 32 punts. Una categoria molt ajustada i qualsevol resultat pot capgirar la taula. L’entrenador de la Cava, David Torres confia en guanyar per refer-se de la derrota en la darrera jornada. Serà dissabte a partir de les quatre de la tarda
El Jesús i Maria jugarà com a local diumenge a les quatre de la tarda davant l’Olímpic Móra d’Ebre. Serà també un duel de rivalitat, ja que només els separen dos punts i tres posicions.
El Sant Jaume d’Enveja necessita refer-se de la derrota davant el Jesús Catalònia la passada jornada. Jugarà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al camp de l’Ametlla de Mar, rival del qual els separen tres punts. El president del Sant Jaume d’Enveja Francsiso Arques, explica el canvi d’ubicació respecte la primera volta
A quarta catalana la Cava B jugarà com a local diumenge a les quatre de la tarda rebent el Tivenys. El Deltebre jugarà en el mateix horari a casa davant el Ginestar.