Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (06.02.19)

 

L’Ajuntament de Deltebre preveu que la rua de Carnaval, que se celebrarà el pròxim 23 de febrer, sigue un nou èxit de participació. Fins al moment s’han inscrit més de 25 comparses i es preveu superar novament el miler de persones disfressades.

L’Institut de Deltebre ha convocat una nova edició del Premi d’Investigació i Recerca Ramon Calvo, que enguany arriba ja a la dissetena edició. El premi va adreçat a tots eLs alumnes de batxillerat i cicles formatius de les Terres de l’Ebre.

L’Ajuntament de Deltebre realitza esta setmana els treballs de reparació de l’adoquinat del carrer Sebastià Juan Arbó que presentava deficiències des de l’execució inicial de les obres del centre comercial de la Cava.

El riu Ebre es va crear fa gairebé 10 milions d’anys. Esta és una de les conclusions del treball de recerca realitzat pel doctor en Ciències Geològiques Álvaro Arasa que investiga l’origen del riu Ebre.

Els Agents Rurals van denunciar dissabte a dos veïns de Deltebre per pescar amb una xarxa de tresmall en un canal on estava prohibit fer-ho. Quan van ser enxampats, havien capturat 45 quilos de carpes que van ser alliberades pels agents. El cos rural recorda que l’ús de la xarxa de tresmall és un art de pesca que només poden usar els pescadors professionals.

L’Espai Puntual acollirà este dissabte una jornada de costura solidària organitzats per la modista i dissenyadora Eva Humo. L’objectiu de la jornada, que és la segona que es realitza, és confeccionar ninos solidaris que seran donats a infants refugiats a través de l’ONG Accion Planetaria.