Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (08.02.19)

 

Este cap de setmana es celebra a Deltebre la Gold Tunning Show 2019, una concentració de vehicles tunning i clàssics que l’any passat va ser tot un èxit i va reunir aficionats al motor de tota la penínsul•la. La concentració es farà al carrer Cambra, a la zona del recinte de festes.

La Taula de Consens i Territori del Delta que agrupa les comunitats de regants de la dreta i l’esquerra de l’Ebre i els 7 ajuntaments del Delta va plantejar a la Ministra Teresa Ribera, que va visitar dilluns Deltebre, la necessitat de dotar el territori amb un Pla Delta 2100.

Els pescadors de Sant Carles de la Ràpita han batut el seu rècord de captura de llagostins en un any amb els 54.000 quilos pescats aquest passat 2018.

Prèvia esportiva. A la tercera catalana el Jesús i Maria s’enfronta a l’Alcanar, el cuer de la categoria que encara no ha sumat cap punt esta temporada. El partit serà diumenge a les 4. A la mateixa hora la Cava rebrà l’Aldeana, quint classificat amb 34 punts, tres més que el de David Torres.
A la quarta catalana es disputaran el Ginestar – la cava B diumenge a les 4 i el Benissanet – Deltebre, a la mateixa hora.