Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (11.02.19)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat el treballs d’urbanització del carrer Sapinya, un dels 6 carrers de municipi que formen part del Pla d’Imatge de Poble, elaborat per l’equip de govern, i que preveu actuar en aquells carrers que es trobaven en més mal estat.

La Parròquia Sant Miquel ha començat una campanya per tal de poder acollir a les cases del municipi els components de Little Light Gospel Choir, format per 200 integrants i que oferiran un concert a l’església Sant Miquel a finals de març en motiu dels actes de commemoració dels 200 anys de la parròquia.

La Policia Nacional ha desarticulat una banda de narcotraficants que que distribuïa haixix i marihuana als països de l’Europa central des de les Terres de l’Ebre.

El Jesús i Maria es situa segon a la classificació de la tercera catalana després de golejar 0 a 7 a l’Alcanar, cuer de tercera. La Cava també ha escalat posicions a la taula classificactòria després de l’empat a 1 gol amb l’Aldeana.

A la quarta catalana jornada molt negativa per als dos equips de Deltebre, la Cava B va perdre per la minim 2 a 1 davant el Ginestar i el Deltebre va caure derrotat 4 a 1 davant el Benissanet.