Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (12/02/19)

 

Avui es celebren a Deltebre les XV Jornades Tècniques de l’Arròs organitzades per l’IRTA amb l’objectiu de transmetre als pagesos els resultats dels assajos i experiments que l’estació experimental de l’IRTA ha anat treballant en el darrer any.

Des del mes de gener es poden sol•licitar a l’Ajuntament de Deltebre els ajuts als tributs socials i els ajuts d’urgència social que des del consistori es posen a l’abast de les famílies amb menys recursos.

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre es convertirà pròximament en una Federació segons va avançar el president de l’entitat, Santi Albiol, en el marc de la gala taurina que van celebrar el passat dissabte a Deltebre.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat el programa Enfeina’t amb la contractació per un període de 12 mesos d’onze persones aturades de llarga durada que treballaran en diversos centres de la institució comarcal.

EL candidat de Més Deltebre a l’alcaldia, Joan Alginet, presentarà el pròxim divendres el seu projecte polític en el marc de la conferència ‘El Deltebre que farem’ al Centre Fluvial del Delta. L’acte serà a les 9.30 hores.