Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (13/02/2019)

 

Bon dia! Dimecres 13 de febrer. I avui no és pas un dia qualsevol. Cada any el 13 de febrer és un dia especial pels qui estem treballant aquí i pels qui ens esteu escoltant. Perquè? Doncs perquè cada 13 de febrer celebrem el dia Mundial de la Ràdio. Dia que serveix per fer un homenatge a totes les persones que la fem possible però també a totes aquelles que continuen confiant amb nosaltres per estar informats i entretinguts. Nosaltres no podem estar més que agraïts que mitjans com aquests s’adaptin als climes i continuin entrant a les llars com és el cas de Ràdio Delta i la nova adaptació digital amb Delta.cat… hem transformat la ràdio en un mitjà de comunicació digital i televisiu… però sense perdre l’escència de cada un dels programes que es fan als estudis.

I estem aquí, a la Ràdio, per explicar-los la última hora. Perquè és la forma més ràpida i fiable d’entrar a les vostres cases i explicar-los lo que passa al món. Com el judici del procés que va començar ahir. La imatge del primer dia de judici va ser la dels 9 polítics empresonats. Va ser la primera aparició pública en més d’un any per alguns d’ells. I quin titular ens deixa en clau ebrenca? Doncs que l’advocada de Carme Forcadell denúncia que el judici és “una causa política”.

No és la única notícia del dia a nivell territorial. Perquè les últimes picabaralles entre el Partit Demòcrata i Esquerra a nivell municipal i sobretot pel polèmic macro abocador de Riba-roja d’Ebre, estan tenint el seu ressò a la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. El delegat, Xavier Pallarés, reconeix que les relacions no passen pel millor moment i ho emmarca en una situació de pre campanya electoral. El delegat demana altura de mires i posar per davant els interessos del país.

Avui repassarem això i molt més en un programa on tindrem temps per gastronomia, per literatura i per actualitat. Comencem. I ho fem amb la cançó de Dyango amb la cançó dedicada a la Radio, com no pot ser d’una altra manera. Bevninguts al Recapte i bentrobats a Ràdio Delta.