Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (13/02/19)

 

El mític concert Rock’n’Riu tornarà a Deltebre este 2019. El ple de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar anit una moció de la CUP subscrita pel PDecAT i ERC que demana la recuperació d’este concert que tradicionalment servia per reunir els grups locals de música i els seus seguidors.

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar anit la liquidació definitiva de les contribucions especials del carrer Cambra. Com ja va passar fa poques setmanes amb les obres de la línia de soterrament del carrer Unamuno hi ha hagut un estalvi en l’execució dels treballs i l’Ajuntament retornarà part de les contribucions especials als veïns.

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs d’instal•lació de 47 nous plafons per a millorar la senyalització turística del municipi. Els plafons s’instal•len, la gran majoria, a la zona rural, però també al nucli urbà de Deltebre i al nucli de Riumar.

Deltebre va secundar ahir al vespre les protestes que es van repetir arreu del país coincidint amb l’inici del judici pel procés al Tribunal Suprem i per reclamar el dret d’autodeterminació que es considera jutjat amb esta causa al Suprem. En l’acte es va llegir el manifest unitari i es va tindre també un record per tots els encausats i els presos polítics.