Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (14/02/2019)

 

Bon dia! Dijous 14 de febrer… si, si. 14 de febrer. Sant Valentí. Si ahir era el dia Internacional del Solter i el dia Mundial de la Ràdio, avui és el dia dedicat als enamorats… però enamorats de què? De la parella? O de la família? O dels amics? En tot cas, sigui qui sigui el què estigui enamorat, avui és el dia per demostrar-ho amb fets… abraçades o detalls. Però…, recordem que Sant Valentí no és provinent de la nostra cultura sinó que ve de fora. En concret d’Anglaterra… i com tota cultura, quan pot utilitzar-se amb finalitats comercials, s’implanta i creix agafant força. De fet, avui el gremi de pastissers segur que faran pans i pastíssos en forma de cor… i molts aparadors de botigues estaran decorats amb vermell i elements que simbolitzin l’amor. En tot cas, però… si avui voleu celebrar Sant Valentí per una causa amorosa, esteu de sort, perquè a Catalunya també podeu demostrar l’amor el dia de Sant Jordi… regalant llibres i roses. Però, cal un dia marcat per demostrar que estàs enamorat?

Una pregunta que cada un dels qui ens escolteu, podeu respondre-us a vosaltres mateixos. Nosaltres comencem el programa avui pendents de com evoluciona el Judici del Procés. I tindrem amb nosaltres a Dayana Santiago, membre i regidora de la CUP a Deltebre. Com ja els vam dir, portarem els portaveus dels grups municipals a la ràdio per fer un anàlisi polític del poble.

Avui també és dijous i tocarà fer un repàs de la premsa històrica amb Julio Franch. Tot això i molt més avui al Recapte. Benvinguts comencem!