Més Deltebre prepara el terreny per a les pròximes eleccions municipals. L’alcaldable d’esquerra, Joan Alginet, va explicar el projecte de municipi per al període 2019-2023 durant una conferència el divendres passat. I, està dividit en 4 grans pactes: pel talent i l’ocupació, per la imatge i l’estructura urbana, per la integritat del Delta i per la definició del projecte turístic entorn al paratge natural.

Al llarg de la conferència Alginet va avançar que aquest quatre acords els plantejaran abans i després de les eleccions a les forces polítiques. I, afegeix que seria convenient asseure’s amb tots els partits, empreses, entitats i associacions per treballar tots junts pel futur de Deltebre.

L’alcaldable de Més Deltebre va donar quatre pinzellades sobre algunes propostes electorals beneficioses per la ciutadania, com la creació d’un espai de coworking o la creació d’un servei assistencial complementari a disposició de la gent gran, entre altres. Alginet va apuntar que els quatre grans acords haurien de ser una realitat el pròxim 2027, quan el municipi compleix 50 anys de la seva independència.