Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (19.02.19)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha començat els treballs de la primera fase de substitució de l’enllumenat públic a tecnologia LED. Esta primera fase afecta a més de 530 llumeneres de 13 carrers del nucli urbà amb una inversió de 200.000 euros i que permetran un estalvi energètic del 30%.

La deltebrenca Rosa Queral Casanova és la coautora del llibre ‘Més enllà del silenci. Oficis i dones rellevants del Baix Ebre’, un exhaustiu treball de recerca antropològica que reivindica el paper actiu de les dones en el teixit productiu durant els segles XIX i XX.

El Mobile Wolrd Congress que tindrà lloc la setmana vinent a Barcelona celebra esta setmana una prèvia al territori amb la Mobile Week i que en esta edició arriba a la comarca de la Ribera d’Ebre amb un progrma amb més de 40 activitats.

El President del PDeCAT David Bonvehí va presidir divendres una reunió amb els caps de llista de la formació per a les municipals del mes de maig a les Terres de l’Ebre. El PDeCAT té pràcticament tots els candidats ja confirmats i nomenats i espera repetir les 49 candidatures presentades a les Terres de l’Ebre l’any 2015 el partir que va tindre més implantació territorial arribant a pràcticament tots els municipis ebrencs. TAmbé ERC va presentar els candidats a les municipals el passat dissabte en un acte a Tortosa. Els republicans aspiren a ser la primera força municipalista de les Terres de l’Ebre i de moment ja han confirmat llista a 48 municipis.