Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (28/02/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha celebrat l’anunci de la Diputació de Tarragona que en pocs dies iniciarà els treballs d’arranjament de la carretera de L’ampolla a Deltebre i que consistiran en eixamplar la calçada fins als 6 metres. La intervenció es farà en un tram de més de 5 quilòmetres i l’alcalde, Lluís Soler, ha recordat que afectarà una de les principals vies d’entrada al municipi, tant pels vehicles que arriben per lautopista Ap-7 com per la N-340.

El Ministeri per a la Transició Ecològica ha finalitzat ja les obres del primer tram del nou camí de guarda de la badia dels Alfacs que ha permès aixecar un talús d’un metre i mig d’alçada per protegir la costa de l’interior de la badia de l’increment del nivell del mar. Este camí té una doble funció, no només de protecció de la costa sinó també una finalitat turística.

Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries van estrenar el passat dissabte a Barcelona el nou espectacle Viatge a Buda, que té com a punt de partida la canço ‘Dies de festa’ de Josep Bo.

Més Deltebre ha fet pública la incorporació d’un nou membre a la seua candidatura. Es tracta d’Hermínia Bo Tomàs, veïna de Jesús i maria i durant molts anys vinculada a l’Institut Català de la Salut com a treballadora del CAP de Deltebre, ara jubilada.

Les tres escoles del municipi celebraran demà a la tarda la festa de carnestoltes. Les escoles de l’assumpció i Riumar ho celebraran amb una rua de disfresses pels carrers a partir de els 3 de la tarda. l’Escola Sant Miqquel celebrarà la festa del carnaval al pavelló lo salat