Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (01.03.19)

 

Una tretzena de comerços particparan este diumenge en la fira Fora Estocs que posa punt i final a les rebaixes d’hivern. Els comerços trauran al carrer les últimes ofertes i estaran situats a l’entorn del mercat municipal de la Cava a partir de les 10.00 del matí. Durant tota la jornada hi haurà activitats organitzades per la Federació de Comerç. El mercadet coincidirà diumenge amb la celebració dels Tres Tombs de Deltebre. La festa començarà a les 9.00 amb un esmorzar per a tots els participants a la zona de la biblioteca i continuarà amb una passejada pels carrers de Deltebre, passant per les esglésies de Sant Miquel i de l’Assumpció.
Esta setmana s’ha presentat al Consell Comarcal del Baix Ebre el llibre ‘Més enllà del silenci. Oficis i dones rellevants del Baix Ebre”, coordinat per la deltebrenca Rosa Queral.El llibre, editat pel consell comarcal, fa un exhaustiu treball de recerca antropològica que reivindica el paper actiu de les dones en el teixit productiu de la comarca durant els segles XIX i XX.

AVatars Academy, l’acadèmia de formació futbolísitca de Deltebre, organitza este cap de setmana el torneig solidari Petits Herois que es jugarà en categoria aleví i que a més de fomentar els esports i els valors i tindrà també una finalitat solidària i servirà per recollir fons per a la investigació i tractament del càncer inantil a través de l’Hospital Sant Joan de Déu. Hi participaran 16 clubs de Cataunya i el País Valencià. El torneig es disputarà a l’Ametlla de Mar i s’iniciarà dissabte a les 9.40-

El passat dissabte el President de la Generalitat Quim Torra va participar en la presentació de la temporada de passions de la Federació de Passions de Catalunya de la qual en forma part l’Associació de la a Passió de la Cava.