Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (04/03/19)

 

El Parc Natural del Delta de l’Ebre utilitzarà l’ADN ambiental per combatre la implantació de la granota Toro al Delta. Segons publica el setmanari l’Ebre, esta tècnica permet saber quins animals han nadat recentment en una massa d’aigua i permetrà així saber si hi ha rastre d’esta granota, una de les espècies invasores més nocives del món per la seua ràpida implantació i el desplaçament de les espècies autòctones.

L’Ajuntament de Deltebre ha inIciat en els darrers dies els treballs d’urbanització del carrers Verge de Montserrat i Antoni Gaudí. Estos dos carrers formen part del Pla d’Imatge de Poble que preveu actuar en els carrers més deteriorats del municipi.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ja té nou himne, Es tracta de la cançó ‘La força de l’Ebre’ de Pepet i Marieta dedicada als 18 anys de la Plataforma en Defensa de l’Ebre i que té la voluntat de convertir-se en l’himne de les noves generacions del moviment.

El col•lectiu F de Figa commemorarà el Dia Iternacional de la Dona Treballadora amb un curs d’introducció al feminisme al Centre Social la Maset. La jornada serà dissabte 9 de març a partir de les 5 de la tarda i també hi haurà un taller de quadres feministes i una exposició.

Este pròxim diumenge 10 de març es realitzarà una nova jornada de neteja de platges en el marc de la campanya Per un Delta Net que organitza el Parc natural del Delta de l’Ebre als 7 municipis del Delta.