Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (11/03/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el projecte de dics submarins per frenar la regressió de la costa. La presentació es va fer en el marc d’una reunió de treball a l’Ajuntament de Deltebre sobre la problemàtica de la regressió al delta de l’Ebre. Este projecte consistix en un sistema de dics intel•ligents i submergibles que s’inflen amb l’aigua del mar i disminuïxen la força de les onades en cas de temporals de llevant.

Més de 200 voluntaris Van participar ahir en la campanya ‘Per un Delta Net’ organitzada aquest diumenge pel Parc Natural i que va consistir en la neteja de diferents espais naturals dels set municipis del Delta. Durant la jornada, es van recollir cinc tones de deixalles, majoritàriament plàstics.

Les Terres de l’Ebre han rebut un reconeixement per les bones pràctiques en matèria de turisme sostenible. Després que l’any passat el territori fos reconegut com un dels millors destins sostenibles del món, enguany en el marc de la Fira internacional de Turisme de Berlin han optat al guardó de Best of Europe, que reconeix les millors destinacions europees dins dels Top 100 de destinacions sostenibles.

Dotze establiments de Deltebre participen en una nova edició de les jornades gastronòmiques de la tellerina.

Jesús i Maria s’ha situat colíder del GRUP 1 de la tercera catalana en imposar-se 2 a 0 a l’Ametlla de Mar i després de l’empat dels fins ara líder Perelló, La Cava va perdre 1-0 a camp del Godall. A la quarta catalana segona victòria consecutiva de la Cava B que va imposar-se 2 a 0 a la Fatarella. El Deltebre va empatar a 4 gols amb el Jesús Catalònia B.