Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (12/03/2019)

 

Bon dia, dimarts 12 de març. Ja fa temps que la presència dels bous a l’illa de Vinallop, també anomenada illa dels Bous, al terme municipal de Tortosa i la polèmica sobre quin ha de ser el destí d’aquests animals, és notícia.

Des del GEPEC-EdC des de bon començament s’han mantingut al marge d’aquesta polèmica per tal de no crear més tensió, esperant que la Generalitat resolgués aquesta situació.

Finalment la Generalitat ha decidit mantenir els bous a l’illa i consolidar la situació amb la contractació d’un ramader que s’encarregui d’aquesta animals i amb la construcció d’uns corrals a l’illa per facilitar el maneig dels bous.Davant aquesta inaudita decisió del Govern des del GEPEC-EdC ens veiem en l’obligació de prendre cartes en l’assumpte. En concret El Gepec adverteix al Govern de denunciar-lo per no treure als bous de l’illa. És una de les notícies del dia en una jornada on, pendents de l’actualitat…

avui al programa parlarem de les Jornades Gastronòmiques de la Tellarina. I precisament en aquest àmbit, dimarts és el nostre programa gastronòmic amb El Rebost amb Gustavo Turon. Comencem, benvinguts!