26 de Maig de 2019
03:31

El Recapte (14/03/2019)

2019-03-28T11:21:51+02:0014 de Març de 2019|El Recapte|
Ràdio Delta 107.6 FM
El Recapte (14/03/2019)
Ràdio Delta 107.6 FM El Recapte (14/03/2019)

 

Bon dia! dijous 14 de març, un dia que ens ha de servir per reflexionar. Ahir a la tarda van caure els servidors d’instagram i facebook a tota europa. Molts usuaris d’aquestes xarxes no podien penjar fotos ni intercanviar missatges. De fet, també WhatsApp va patir incidències que impedien enviar fotos, vídeos i notes de veu. A tot això, ahir vau perdre la paciència? O millor dit, vau prendre consciència de la dependència a la que estem sotmesos a les xarxes i als mòbils?

Recordeu la frase del científic Albert Einsten? Aquella que diu que tem que el dia que la tecnologia sobrepassi la hunamitat. Diu que el món només tindrà una generació d’idiotes. Aquest dia cada cop està més a prop. Precisament és interessant que ocorrin episodis com aquests per ser més conscients de lo enganxats que vivim a les xarxes i als mòbils i que aquestes caigudes de servidor puguin servir per revertir la situació.

No deixem de banda que el control social cada cop rau més en estratègies tecnològiques que fan caminar a la societat cap on els interessats volen que vagi. I sinó… fieu-vos de les fake news, de la quantitat d’estafes, de cadenes falses… no dic que no haguem de viure sense internet. Si però, que en la mesura està l’equilibri.

Comencem un programa on tindrem temps per parlar del Concert de Gospel d’aquest cap de setmana i també per fer un repàs a la premsa històrica. Amb tot, també repassarem els titulars de la jornada amb Josep Pitarch. Benvinguts comencem!

X