Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (15/03/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre farà este diumenge, 17 de març, una jornada de portes obertes al nou Centre Esportiu del Delta per donar a conèixer a la ciutadania les millores que s’han dut a terme per reobrir el complex esportiu municipal que duia tancat des de setembre de 2014.

L’església parroquial Sant Miquel de Deltebre acollirà este dissabte un gran concert de Gospel amb més de 100 veus participants. Es tracta del Little Light Gospel Choir, un cor format per veus d’entre 18 i 82 anys i que compta amb la participació del mític Clarence Milton Bekker. El concert forma part dels actes de commemoració dels 200 anys de la parròquia

El Banc de Sang i Teixits estarà este dissabte a Deltebre i ha fet una crida a la donació de sang per augmentar les reserves de sang que es troben a la meitat del que ve sent habitual, amb només 7 dies de reserves.El Banc de sang s’instal•larà a la Llar de Jubilats de Deltebre en horari de 5 a 9 del vespre .

El jutjat d’instrucció 3 de Tortosa ha cridat a declarar com a investigats l’alcalde de Roquetes, Paco Gas,i dos regidors pels fets de l’1 d’octubre de 2017. En un atestat, la Guàrdia Civil acusa de sedició a l’alcalde per “alçar” una “turba” de gent que va impedir l’acció policial durant la jornada del referèndum DE L’1-O.

FUTBOL. A la tercera catalana, el Jesús i maria, colíder amb el Batea de la competició, es desplaçarà a camp dels Remolins Bítem que es troba a la part baixa de la clasiificació. La cava rebrà al Corbera d’Ebre diumenge a les 5.
A la quarta catalana es disputaran El Vilalba-Deltebre i el Jesús Catalònia B – la Cava B