Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (18/03/19)

 

Un tràgic accident mortal la matinada de dissabte a diumenge ha consternat el municipi de Deltebre. Un jove de 21 anys va perdre la vida quan el vehicle que conduïa va sortir-se de la carretera i l’altre ocupant va resultar ferit greu i va ser ingressat a l’hospital d’Amposta. L’accident va tindre lloc al voltant a les 5.40 de la matinada de diumenege a la carretera T-340 entre Deltebre i Riumar, al quilòmetre 15,5, prop de l’àrea de lleure del Pont dels Moros. El funeral pel jove serà esta tarde a les 17.00 hores a l’església parroquial Sant Miquel.

Davant la consternació pel tràgic accident, l’Ajuntament de Deltebre va decidir suspendre la jornada de portes obertes prevista per ahir al Centre Esportiu del Delta, un acte que s’ha traslladat per a este dimecres, de 7 a 9 del vespre.

Amb tot, el complex esportiu inicia l’activitat avui dilluns. De fet, ha obert portes, tal i com estava previst a les 7.30 del matí. El nou complex esportiu estarà obert des d’esta hora del matí fins a les 21.30 hores de la nit. L’abonament general per a majors de 14 anys amb accès a gimnàs i piscines és de 45 euros. També hi ha preus especials per a majors de 60 anys, per a aturats i abonaments familiars.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones, divendres passat, com a presumptes autors de setze robatoris amb força a l’interior de vehicles, estacionats a les platges del Trabucador i Eucaliptus del Delta de l’Ebre.

L’església parroquial de Sant MiQuel de la Cava Deltebre va acollir amb èxit el passat dissabte al vespre el concert de gospel del Little Light Gospel Choir. l’Església es va omplir de gom a gom per poder vibrar amb la música i l’espectacle d’este cor conformat per més d’un centenar de veuss i que compta amb la particiapció del mític Clarence Milton Bekker. En el repertori van sonar cançons dels Beatles, Tina Turner o el Hallelujah d’Eric Clapton.

Al voltant d’una vintena de persones nouvingudes de Deltebre han cursat el mòdul sobre coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic, que ha impartit el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Ebre dirigit a persones immigrades amb l’objectiu d’aconseguir la seua integració.

Este dimecres hi haurà una nova sessió de les Aules Universitàries per a la gent gran a Deltebre amb la xerrada “Records de la Gelada de 1956. Un fenomen d’impacte i un moment de canvi” a càrrec de Victòria Almuni.