Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (21/03/19)

 

El Complex esportiu de Deltebre compta ja amb gairebé 300 inscrits amb només tres dies d’obertura al públic. Així es va donar a conèixer ahir en la jornada de portes obertes que es va celebrar de 7 a 9 del vespre per donar a conèixer les renovades instal•lacions a la ciutadania.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha fet pública la cançó ‘La Força de l’Ebre’, l’himne que el grup d’Ulldecona Pepet i Marieta ha composat per celebrar la majoria d’edat -els divuit anys- del moviment social. En el tema hi col•laboren també cantants i formacions com La Pegatina, Ebri Knight, Gemma Humet, El Diluvi, Joan Rovira, Los Sirgadors i La Carrau. La PDE l’ha fet públic amb la difusió del videoclip que es va enregistrar el passat dia 2 de MARÇ a Amposta, dirigit pel realitzador ampollero Mario Pons.

El Deltebre i el filial de la Cava tancaran este cap de setmana la lliga regular de quarta catalana jugant els partits ajornats la passada setmna a causa del tràgic accident ocorregut a Deltebre la matinada de diumenge. La resta d’equips van tancar ja la lliga la passada jornada i ara només hi ha pendents de jugar-se els encontres entre La Cava B i el Jesús Catalònia B, i la UE Deltebre – Vilalba.

L’empresa de Deltebre Granja Luisiana ha començat a comercialitzar una nova gamma de productes envasats de pollastre de pagès, criats a la seua granja de Deltebre, en un entorn natural i a l’aire lliure. L’empresa ha arribat a un acord de comercialització amb la cadena de supermercats Condis que vendrà el nou producte als seus establiments. Seguint la filosofia de la Granja Luisiana els pollastres es crien de forma tradicional, sense antibiòtics, amb una alimentació 100% vegetal i respectant el seu temps natural de creixement. L’ambaixador d’este nou producte de Granja Luisiana és el xef Estrella Michelin Jeroni Castell de les Moles.