Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (22/03/19)

 

El PDeCAT de Deltebre farà esta nit l’acte de presentació de Lluís Soler com a candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals del mes de maig. Este serà el tercer i ja l’últim cop que Soler encapçalarà la llista del partit demòcrata a Deltebre. Per això el partit ha preparat un acte de presentació amb un format diferent i que comptarà amb la participació del conseller legítim de Territori, Josep Rull.L’acte de presentació de Lluís Soler serà esta nit a les 21.30 hores al nou Centre Esportiu del Delta.

Els membres de la candidatura de la CUP Deltebre per a les pròximes eleccions municipals van signar ahir el Codi ètic de la formació en el qual es regulen qüestions com la limitació de sous, la incompatibilitat de càrrecs o la prohibició d’acceptar regals o tractes de favor pel fet de ser regidors. A més, els membres de la llista van signar la renúncia anticipada de l’acta de regidor en favor de l’assemblea de la CUP

Este cap de setmana es disputa el derbi municipal a la tercera catalana entre el Jesús i Maria i la Cava. El partit arriba en un moment en què els blanc i rojos són segons a la classificació i la Cava onzens. El partit es disputarà diumenge a les 5 de la tarde al camp de l’Aube.

Este cap de setmana se celebra la I Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre amb diferents activitats a totes les poblacions del Delta. Diumenge hi haurà bicicletades populars i en el cas de Deltebre el punt de trobada serà a les 11.00 del matí a Deltaic

Este cap de setmana el celebra a Tortosa la fira Festast dedicat al sector de l’alimentació i la restauració de les Terres de l’Ebre. La fira tindrà lloc al pavelló de Remolins amb degustacions i demostracions de cuina.