L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat les obres d’urbanització del carrer Antoni Gaudí, entre l’avinguda Goles de l’Ebre i l’encreuament amb l’avinguda esportiva. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Sorigué per 42.156,40 euros i hi ha previst renovar la xarxa d’aigua potable, urbanitzar el carrer amb la creació de trams de vorera en punts que no existien i l’asfaltat del ferm.

Paral·lelament, esta setmana han començat també els treballs d’asfaltat del carrer Sapinya que entren així a la fase final de les obres. Tant la urbanització del carrer Antoni Gaudí com la del carrer Sapinya formen part del Pla d’Imatge de Poble, elaborat pel govern municipal, i que preveu actuar en 25 carrers del municipi.

De moment s’ha urbanitzat ja els carrers Emperador Carles V i el carrer Cambra i estan en marxa les obres del carrer Sapinya i Antoni Gaudí i també hi ha previst actuar pròximament als carrers Federico Garcia Lorca i Verge de Montserrat. En tots estos carrers s’ha dut a terme un procés de participació ciutadana en la que els veïns escullen quin projecte volen tirar endavant.