Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (02/04/19)

 

La Plataforma en Defensa de l’Ebre, l’Entitat ecologista depana i diversos ajuntaments del territori abordaran este dijous com fer front a l’últim revers judicial del Tribunal Suprem que veu vàlids els cabals ecològics que fixa el Pla de Conca per garantir la viabilitat ecològica del tram final de l’Ebre i la supervivència del Delta. Des de l’Ajuntament de Deltebre, und els municipis que va donar suport al recurs judicial de la Plataforma, es defensa la necessitat de mantenir un front institucional contra el pla de Conca.

Meditació, ioga, lleis espirituals, risoteràpia. Estes són algunes de les teràpies alternatives que es donaran a conèixer este cap de setmana a les jornades Deltebre Despert, que es realitzaran dissabte i diumenge al Centre Fluvial del Delta.

La Biblioteca delta de l’Ebre celebrarà AVUI dimarts el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil que es commemora cada 2 d’abril en record a la figura de Hans Christian Andersen un dels escriptors de contes més coneguts de la història. La Biblioteca ha organitzat un contacontes i la lectura d’un text commemoratiu.

La futbolista deltebrenca Fàtima Fabra, que forma part de la plantilla del Vila-real de la Segona Divisió nacional femenina, encara no ha pogut debutar amb l’equip groguet. Fabra es va lesionar la cadera durant un entrenament amb una microrotura al psoas, i la recuperació d’aproximadament dues setmanes fa complicat el debut de la portera a tres jornades per al final de lliga.

Este dissabte es farà al Centre Ebreterra de Deltebre la segona sessió del cicle de Tallers d’Alimentació Saludable que oferix la psicòloga i dietista integrativa Dúnia Mulet. La proposta pretén crear un espai de trobada mensual amb persones interessades en millorar la salut a través de l’alimentació al llarg de quatre propostes de tallers. El primer va tindre lloc al mes de març sobre Alimentació Antiinflamatòria. Este dissabte 6 d’abril es farà una sessió Batchcooking o com cuinar per a tota la setmana en 3 hores.