Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (03/04/19)

 

L’edició d’enguany del Festival Deltebre Dansa ha començat ja a caminar. Des del 29 de març està oberta la preinscripció per als alumnes interessats en participar en l’edició d’enguany que se celebrarà entre el 8 i el 21 de juliol. El festival oferix de nou una important oferta de tallers amb professors de prestigi internacional i enguany es comptarà amb la participació de Tomislav English, considerat un investigador del moviment. Pel que fa als espectacles que oferirà enguany el Deltebre Dansa, tot i que encara no s’ha fet pública la programació, comptarà amb noms com el de Rocío Molina.

L’Escola Municipal de Música Espiga d’Or celebra esta setmana les activitats de la Setmana de la Música amb tallers i audicions. La setmana musical es tancarà dissabte amb un taller de percussió corporal.

L’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre (ATEATE) organitza dissabte una taula rodona a Deltebre en motiu de la commemoració el 2 d’abril del Dia Mundial de la conscienciaicó de l’autisme. Es realitzarà la tertúlia ‘Autisme en primera persona’, amb la participació de dos joves autistes. La tertúlia, moderada per Lluïsa Bertomeu, tindrà lloc dissabte a les 11.00 a l’Espai Puntual de Deltebre.

El Govern de la Generalitat ha aprovat el crèdit necessari que permetrà donar suport al grup ‘ad hoc’ seleccionat per a la lluita contra el cargol poma i la conservació de la biodiversitat al Delta de l’Ebre, per un import total de 334.240 euros.