Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (08/04/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha retirat l’estelada que hi havia a la façana de l’edifici de l’Ajuntament després que la Junta Electoral de Zona donés divendres un termini de 48 hores per fer-ho.

Els ajuntaments de Deltebre, l’Aldea i Camarles estan pendents de la darrera analítica de l’aigua per donar finalment per tancat l’episodi de terbolesa en l’aigua que ha afectat els tres municipis del sistema d’abastament Delta 3. El problema es va originar divendres quan per problemes en un pou es va filtrar terra al sistema.

Més de 500 persones van acompanyar el passat divendres la presentació de la candidatura de Més Deltebre que acompanyarà a l’alcaldable Joan Alginet a les eleccions municipals del mes de maig. Tot i que ja es sabia alguns dels noms que formarien part d’esta llista, divendres es va donar a conèixer quin lloc ocuparien finalment de la candidatura que compta amb 27 membres. Formant tàndem amb Joan Alginet, la número 2 serà Laura Fabra i Rafa Flores, seleccionador català de curses de muntanya ocuparà el tercer lloc.

Quico el Célio el Noi i el Mut de Ferreries van acabar d’enregistrar la setmana passsada a l’Illa de Buda el que serà el seu nou disc: Viatge a Buda, un disc que evoca la vida senzilla i l’alegria de cantar dels pagesos del Delta a principis del segle XX. Per impregnar-se d’este esperit van estar quatre dies gravant les melodies i veus a la mateixa illa de Buda. El treball veurà la llum al mes de juny.

L’equip veterà femení de l’Assocaició Esportiva Xino Xano de deltebre s’han proclamat este cap de setmana Campiones de Catalunya de Batel al canal Olímpic de Castelldefels. L’equip mascuí va finalitzar amb un meritòri quart lloc.

El Jesús i Maria va empatar a un gol amb el Rapitenca B i ara és segon a la classificació, empatat a punts amb el Perelló, després de la victòria ahir del Batea que s’ha situat líder del grup. La Cava continua amb la ratxa negativa d’esta segona volta i ca caure per 3 a 2 al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre