Aquesta setmana s’han actualitzat els continguts de la plana web de turisme del municipi de Deltebre (www.atraccionatural.cat). D’aquesta manera, es vol dotar de nova informació a totes les persones que, aprofitant la setmana santa, visitaran el municipi durant els propers dies.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquesta actualització de la pàgina web s’emmarca “amb el treball constant que estem realitzant des de l’Ajuntament de Deltebre per a projectar turísticament el nostre municipi”.

Una de les noves seccions que s’incorporen a l’espai web s’anomena “Què fer a Deltebre en 24h, 48h i 72h?” i detalla amb diferents itineraris les opcions que tenen els visitants una vegada ubicats al cor del Delta de l’Ebre. L’altra novetat és un espai on consultar els diferents vídeos que s’han anat publicant durant tots aquests anys de promoció turística de l’Ajuntament de Deltebre. A banda d’això, també s’han realitzat canvis de disseny tant a la portada com a les pàgines interiors de l’espai web.