Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (09/04/19)

 

Els municipis de Deltebre, Camarles i l’Aldea ja poden consumir aigua de l’aixeta després que ahir s’aixequés la restricció un cop es va rebre les analítiques de 48 hores sol•licitades dissabte pels ajuntaments per motius de seguretat. Les analítiques del departament de Salut han confirmat que l’aigua és apta per cuinar i beure.

Este cap de setmana es faran les representacions de la Passió de la Cava que enguany , si la climatologia ho permet, tornarà a fer-se al carrer, amb la façana de l’església sant Miquel de decorat natural. Entre les novetats de l’edició d’enguany destaca el canvi d’actor en el personatge principal de Jesucrist que encarnarà el jove Andreu Curto. A més, enguany per millorar la visió de la Passió per part del públic, es col•locarà unes grades circulars, que permetran aproximar encara més el públic als actors.

Les tres escoles de Deltebre s’han sumat a la iniciativa solidària que ha posat en marxa l’ONG ebrenca Provocant la Pau que desenvolupa a Atenes, el Projecte Humanitat, destinat sobretot a dones refugiades que estan embarassades o en etapa de lactància o que es troben amenaçades i en perill.

La Guàrdia Civil ha recuperat una àncora d’alt valor patrimonial i històric. La guardaven en un magatzem DE la Ràpita i s’havia posat a la venda per una plataforma de comerç en línia per 6.000 euros.

Este divendres, 12 d’abril tindrà lloc una nova sessió del Curs Dones, Salut i Educació amb la xarrada ‘Santes hormones!’ a càrrec de la Dra. Maria José Sáenz Serà a les 18:00 hores a l’Espai Polivalent Eliseo Vives de la Biblioteca Delta de l’Ebre.