Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (11/04/19)

 

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar incialment dimarts el reglament del que serà l’Observatori d’Igualtat de Gènere, l’òrgan tècnic encarregat d’implementar les mesures i les accions del PLa de Dones de Deltebre, aprovat a la tardor pel plenari i que preveu dur a terme 286 accions fins al 2022 per promoure la igualtat de gènere al municipi.

La CUP demana al govern municipal que els face arribar l’informe tècnic del dragatge realitzat a la bocana del riu Ebre la setmana passada.La CUP vol saber les batimetries anteriors i posteriors al dragatge i considera del tot inapropiat el sistema utilitzat per realitzar-lo.

Deltebre, acollirà el primer cap de setmana d’agost l’última prova de la Lliga Catalana de Llagut. Des de l’Assocaició Xino Xano esperen rebre el suport de l’afició en un any en què esperen poder aconseguir guanyar la lliga després que l’any passat l’equip veterà femení quedés en segon lloc. Enguany la secció de rem ha fitxat la remera Meritxell Alonso com a entrenadora i esperen fer un salt impotrant en els resultats. De fet el passat cap de setmana l’equip femenÍ va proclamar-se ja campió de Catalunya de Batel.

L’Ajuntament de Deltebre ha actualitzat la pàgina web de turisme amb nous continguts perquè el visitants tinguen més informació sobre què visitar a Deltebre. També s’ha realitzat canvis en el disseny.