17 de Febrer de 2020
17:00

‘Cartes a l’alcaldessa’, comissariada per la deltebrenca Eva Franch, a Barcelona a la primavera

2019-04-12T18:40:48+02:0012 d'Abril de 2019|Cultura|

L’exposició Cartes a l’alcaldessa, comissariada per l’arquitecta de Deltebre, Eva Franch, quan dirigia L’storefront for Art and Architecture de Nova York, arriba esta primavera a Barcelona de la mà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Es tracta de 70 cartes dirigides a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau fetes per arquitectes i artistes de diferents disciplines. El resultat són cartes de tot tipus des de còmics, cartes d’amor, instal·lacions o postals. Esta exposició, pensada per Eva Franch, s’ha realitzat en altres ciutats del món com Atenes, Buenos Aires, Taipei, Sau Paulo o Nova York, entre d’altres. L’exposició es pot visitar fins al 8 de maig.