15 d'Octubre de 2019
08:30

El Recapte (12/04/2019)

2019-05-13T11:01:14+02:0012 d'Abril de 2019|El Recapte|
Ràdio Delta 107.6 FM
El Recapte (12/04/2019)
Ràdio Delta 107.6 FM El Recapte (12/04/2019)

 

Bon dia, divendres 12 d’abril. Per molts, últim dia de feina abans d’aquesta setmana de vacances de Setmana Santa. Aquest cap de setmana serà el diumenge de rams i amb això s’encetaran un seguit de celebracions cristianes per commemorar la mort i la resurreció de Jesús. Aquí, a Deltebre, el que s’ha preparat és la representació de la Passió de la Cava, és la única que es fa al Baix Ebre i una de les tres que es fan en totes les Terres de l’Ebre. I la fan realitat gairebé un 100 d’actors, voluntaris i muntadors que treballen durant mesos perquè aquest cap de setmana la pugueu gaudir. La faran, de nou, dins el Saló Parroquial en motiu de la pluja. Este cap de setmana també tindrà lloc la Triatló que va tancar ahir les inscripcions fregant els 1000 inscrits d’arreu d’Espanya. Avui nosaltres, però, tindrem temps per abordar diverses qüestions. Comencarem amb Dolors Giménez amb la seva secció habitual, coneixerem el temps de cara al cap de setmana i, per acabar, l’Escola de la vida amb Carolina Castells. Amb tot, trobarem temps també per conèixer els titulars de la jornada d’avui, marcats, sobretot, per l’inici de la campanya política amb la que s’inicia el compte enrere per les eleccions generals que marcaran el futur del país. Ho abordarem tot plegat amb Josep Pitarch. Benvinguts! Comencem!