23 de Juliol de 2019
19:39

Notícies Delta.cat (12/04/19)

2019-05-16T09:40:31+02:0012 d'Abril de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (12/04/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (12/04/19)

 

L’esport serà el gran protagonista este cap de setmana a Deltebre amb la celebració de la Triatló de Deltebre, la primera prova de la Tritour, la Lliga de Triatlons de Catalunya. De moment la inscripció frega ja el miler d’atletes, amb la novetat que un 40% venen de fora de Catalunya. La TriTour Deltebre tindrà lloc entre dissabte i diumenge i l’Ajuntament de Deltebre recorda que la mobilitat al municipi es veurà fortament afectada per la realització de les proves.

Els alumnes de quart d’ESO de l’Institut de Deltebre celebren esta nit una desfilada de moda per recaptar fons per al viatge de final de curs que realitzaran al mes de juny amb un viatge pel Mediterrani. La desfilada serà a les 21.00 hores al pavelló Josep Luque.

Les representacions de la Passió de la Cava es realitzaran finalment este cap de setmana al saló parroquial de l’església Sant Miquel per seguretat meteorlògica. Entre les novetats de l’edició d’enguany destaca el canvi d’actor en el personatge principal de Jesucrist que encarnarà el jove Andreu Curto. Les representacions de la Passi´´o de la Cava serna dissabte i diumenge a les 19.30 hores.

L’exposició Cartes a l’alcaldessa, comissariada per l’arquitecta de Deltebre, Eva Franch, quan dirigia L’storefront for Art and Architecture de Nova York, arriba esta primavera a Barcelona de la mà del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya. Es tracta de 70 cartes dirigides a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau fetes per arquitectes i artistes de diferents disciplines. El resultat són cartes de tot tipus des de còmics, cartes d’amor, instal•lacions o postals. Esta exposició, pensada per Eva Franch, s’ha realitzat en altres ciutats del món com Atenes, Buenos Aires, Taipei, Sau Paulo o Nova York, entre d’altres. L’exposició es pot visitar fins al 8 de maig.

X