23 de Juliol de 2019
17:35

Notícies Delta.cat (15/04/19)

2019-05-17T09:20:34+02:0015 d'Abril de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (15/04/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (15/04/19)

 

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha presentat la guia de cicloturisme i MTB ‘Pedalant per les Terres de l’Ebre’, per consolidar el territori com a destinació cicloturística.
En total, la guia aplega un total de 17 rutes, tres de les quals són les transversals que creuen les comarques de l’Ebre. Les rutes situades en el parc natural del delta de l’Ebre hi tenen també un protagonisme destacat.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha obert un nou període per acreditar empreses de turisme a la Carta Europea de Turisme Sostenible.

La plataforma ebrenca Salvem les Ambulàncies, impulsada per treballadors del transport sanitari no urgent al territori han tornat a denunciar que el servei que es dona actualment a les Terres de l’Ebre no és el satisfactori ja que els temps d’espera del usuaris són desorbitats i que el transport sanitari no urgent trasllada vehicles amb una acumulació excessiva de pacients dins de l’ambulància.

Més Deltebre ha presentat el Pla Educa, Delta un ambiciós projecte educatiu que pretenen implementar en cas de guanyar els eleccions municipals del mes de maig. El Pla Educa Delta vol ser l’hereu del Pla Educatiu d’Entorn i abarcarà tot l’espectre formatiu dels 0 als 18 anys del municipi.

ESPORTS: El Jesús i Maria va perdre per 0 a 1 Davant el Santa Bàrbara en el partit dipsutat ahir a la tarde al camp de l’aube. Esta derrota situa els partidalencs al tercer lloc de la classificació en una jornada en el que el perelló sha situat de nou líder.La Cava ha trencat la dinàmiaca negativa de les últimes jornades a l’imposar-se 2 a 0 a l’Alcanar, cuer de la classificació. La cava és ara onzè amb 39 punts.

X