Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (17/04/19)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat ja els treballs per transformar l’antic espai de Mobles Delta en una plaça pública i dignificar l’entrada al municipi per l’avinguda Goles de l’Ebre. El projecte que s’executarà porta per nom Els colors del Delta i va ser escollit en un procés de participació ciutadana a finals del 2017. El projecte preveu un gran espai públic amb una zona enjardinada i una passeig central que connectarà tres envelats de color groc-verdós. El nou espai rebrà el nom de Plaça de les Dones, segons es va decidir al Consell Municipal de Dones.

Les Terres de l’Ebre han sigut testimonis i protagonistes en l’adéu a l’activista antifeixista Neus Català, supervivent dels camps de concentració nazi. Neus Català que va morir dissabte als 103 anys, va ser acomiadada ahir en una emotiva cerimònia pública al tanatori de Móra la Nova amb la presència dels presidents de la Generalitat, Quim Torra, i del Parlament, Roger Torrent.

La Parròquia Sant Miquel es prepara per a la celebració dels oficis religiosos de la setmana santa. Hi haurà els actes tradicionals dimecres, dijous i divendres sant, però el dia més rellevant serà dissabte coincidint amb la Pasqua de Resurreció, ja que enguany s’ha decidit traslladar la processó de l’encontre al dissabte a la nit per augmentar la participació.

La Biblioteca Delta de l’Ebre acull fins a finals d’abril l’exposició ‘Pedrolo, més enllà dels límits’, en commemoració del centenari del naixement de l’escriptor.