5 de juliol de 2020
19:29

Notícies Delta.Cat (24/04/19)

2020-07-05T07:30:38+02:0024 d'abril de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.Cat (24/04/19)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.Cat (24/04/19)

 

La carretera TV-3401 entre l’Ampolla i Deltebre estarà dos mesos tallada al trànsit en motiu de les obres que s’hi estan duent a terme per eixamplar la carretera.

Els llibres ebrencs van tornar a tindre un paper destacat en la Diada de Sant Jordi a les Terres de l’Ebre. Entre els més venuts la Jove Laura de l’escriptora de Xerta, Fancesca Aliern, o l’álbum il•lustrat ‘El riu’ en el que Ignasi Blanch dibuixa el paisatge que Gerard Vergés va descriure al mític poema ‘Parlo d’un riu mític i remorós’. També s’ha fet un lloc entre els títols ebrencs més venuts el llibre Generació #LoRiuÉsVida que narra divuit anys de lluites socials a les Terres de l’Ebre.

Alumnes de les Aules d’Extensió Universitària de Tortosa, Amposta, Deltebre, la Ràpita, la Sénia, Móra d’Ebre i Flix participen avui en la trobada anual que se celebra a Deltebre.

El Centre d’Estudis Tirant lo Rall ha recopil•lat més d’un centenar de testimonis en el marc de la recerca Històries de Vida en la que a través d’entrevistes a diferents persones recull la història del municipi i del Delta contada en primer persona i a través de la pròpia vivència.

El secretari d’estat de Medi ambient Hugo Moran participarà esta nit en un acte electoral del PSC a Deltebre en el marc de les eleccions a l’estat espanyol. L’acte porta per títol ‘El futur del Delta’ i tindrà lloc a la Cambra Agrària de la Cava a les 20.30 hores.

Este cap de setmana torna la competició a la tercera catalana. La Cava, que és 11è amb 39 punts, ha aprofitat esta aturada en la competició per recuperar forces i baixes que en esta segon volta han arribat a afectar fins a 6 jugadors.