Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (30/04/19)

 

Demà 1 de maig es comemora el Dia Internacional del Treball i els sindicats han cridat un any més a sortir al carrer a reivindicar els drets dels treballadors i forçar un punt d’inflexió contra la precarietat laboral. Cal tindre en compte que a Catalunya hi ha 400.000 ocupats per sota del llindar de la pobresa, és a dir treballadors pobres. A les Terres de l’Ebre es farà una manifestació unitària dels sinndicats CC.OO, UGT i USOC demà Primer de Maig a les 12 del migdia des de la plaça del Carrilet de Tortosa.

El passat divendres es va constituir a Tarragona l’Associació d’Empresaris de l’Hosteleria de les Terres de l’Ebre que agruparà els empresaris del sector de les quatre comarques de l’Ebre que fins ara s’agrupaven en diferents associacions. La nova entitat treballarà sota el el paraigua de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de la demarcació de Tarragona i una dels principals objectius és unificar la potenent oferta gastronòmica del territori.

“L’oli d’oliva Àurea” i “Les matemàtiques a la natura” han estat els dos treballs de recerca guardonats enguany als premis Ramon Calvo de Deltebre, que organitzen l’Institut de Deltebre i l’Ajuntament. La 17ena edició dels premis de recerca Ramon Calvo han destacat enguany per l’alta qualitat i el gran nombre de participants.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha obert el període per tramitar els ajuts per al pagament de lloguer destinats a nous perceptors. esta prestació es pot sol•licitar fins el 7 de juny a l’Oficina Comarcal d’Habitatge. Per poder sol•licitar ajuts per al pagamernt del lloguer s’han de complir un seguit de requisits.

Demà 1 de maig el Jesús i maria celebra el torneig de futbol base ‘Lo magre’. I també demà a les 18.00 hores el CD la Cava jugarà el partit ajornat contra el Corbera d’Ebre