Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (02/05/19)

 

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar dimarts personar-se com a acusació particular en les diligències prèvies obertes al jutjat número 2 de Tortosa que investiga diferents expedients d’obres públiques, serveis i subministraments durant els mandats de 2007 a 2015. Després del registre efectuat pels Mossos d’Esquadra a l’Ajuntament el passat 12 de març, el consistori ha decidit personar-se en la causa per estar informats sobre l’evolució judicial del cas que es troba sota secret d’actuacions i les citacions judicials que hi puga haver.

El Ple va aprovar també l’actualització del codi ètic i de bona conducta de l’Ajuntament de Deltebre, aprovat el maig de 2017. Aquesta actualització s’ha realitzat incorporant apunts per evitar riscos delictius.

L’Ajuntament de Deltebre ha inIciat els tràmits per ubicar als terrenys de l’antiga depuradora de Riumar un equipament turístic vinculat amb l’educació ambiental.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha DELIMITAT -amb fil, cordes, pals i senyalització informativa- les principals àrees de nidificació d’ocells marins i litorals que arriben a la primavera al Delta per nidificar. Concretament, l’operació s’ha dut a terme a la punta del Fangar, l’illa de Buda, la Punta de la Banya i a la bassa del Garxal.

El popular duet musical Andy & Lucas actuaran en directe a les festes majors de Camarles el pròxim 20 de juliol. Les entrades s’han posat a la venda a través de la web de l’Ajuntament de Camarles.