Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (03/05/19)

 

La Fira gastronòmica Mescla de Deltebre ha estat reconeguda com la Millor Fira de les Terres de l’Ebre en el marc de la Nit de l’empresari Que organitza l’Associaició d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre i que va celebrar-se anit a Tortosa.

Deltebre es promociona este cap de setmana al Mercat d’Escapades de Catalunya que se celebra fins diumenge a Barcelona, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Deltebre està present a la fira sota el paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona que promociona conjuntament les marques turístiques Terres de l’Ebre i Costa Daurada.

El PSC presenta esta nit la candidatura de Socialistes per Deltebre per a les eleccions municipals del mes de maig. El cap de llista Aleix Ferré donarà a conèixer un a un els membres de la candidatura en un acte esta nit a les 10 al centre fluvial del Delta.

Compte enrera per al Festival Deltebre Dansa. Demà es farà la presentació oficial de la 15a edició al bar cultural deltaic.

Este cap de setmana arriba a la tercera catalana el derbi deltaic entre el Sant Jaume i el Jesús i MariA, diumenge a les 12.00 al camp Salvador Gisbert de Sant Jaume.

Metrestant la Cava després de la derrota dimecres per 0 a 3 davant el Corbera d’Ebre, un partit ajornat del març, rebrà dissabte a les 6 al Jesús Catalònia, quint classificat.

El treball de l’instagramer de Deltebre Pinapli suma ja més d’un milió de visualitzacions a les xarxes socials. Es tracta del videoclip Wasbleibt? ( Què queda?) del músic alemany Peter Heppner que es va enregistrar el passat mes d’agost a diferents indrets del Delta de l’Ebre